PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
- jak nakládáme s Vašimi osobními údaji ve Zmatla s.r.o.

 

I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Zmatla s.r.o. IČO: 03999688 se sídlem Podbrdy 76, 267 27 Podbrdy (dále jen: „správce“).

 

Kontaktní údaje správce jsou:

- adresa: Zmatla s.r.o., Podbrdy 76, 267 27 Podbrdy
- email: zmatla@zmatla.cz
- telefon: +420 773 929 840

 

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

 

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Zmatla s.r.o. jako Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které jsme získali na základě plnění Vaší objednávky. Zpracováváme zejména Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

- plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

- oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

 

Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

 

Účelem zpracování osobních údajů je

- vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

- zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit v případě Vašeho souhlasu.

 

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

 

IV. Doba uchovávání údajů

Vaše osobní údaje uchováváme

- po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících z našeho smluvního vztahu a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu).

- po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

 

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby:

- podílející se na dodání zboží / realizaci plateb na základě smlouvy, zejména:

+ Česká pošta s.p., se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4

+ Zásilkovna s.r.o. , se sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 190 00 Praha 9

+ ComGate Payments, a.s.se sídlem Jankovcova 1596/14a, Holešovice, 170 00 Praha 7

- zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

- zajišťující účetní služby.

 

Vaši spokojenost s nákupem také zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.

 

Nemáme v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

 

VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

- právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

- právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

- právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

- právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

- právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

 

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů. Obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete buď na adrese sídla úřadu: Pplk. Sochora 27, Praha 7, PSČ 170 00, na e-mailu posta@uoou.cz či jakoukoliv jinou cestou, kterou bude úřad na ochranu osobních údajů akceptovat. Bližší informace o úřadu najdete na webových stránkách www.uoou.cz.

 

 

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašujeme, že jsme přijali veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů, včetně technických opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména technického zabezpečení počítačových úložišť, dat, hesla, antivirový program, šifrování, zálohy.

 

K osobním údajům mají přístup pouze pověřené osoby.

 

 

VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 28.02.2019

 

Zmatla s.r.o.


Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Moc příjemné a vstřícné jednání. Dá se na všem domluvit. velmi kvalitné věci, precizně ušito. veliký výběr, vybere si každý

2019-08-3

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Kvalitni tricka, drzi tvar a nevytahavaji se.

2019-06-26

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výborná komunikace Na požádání úpravy střihu na míru Při nutné výměně vzoru látky poslali původní a novou pro snadné porovnání, k tomu i látku se vzorky krajek a další fotky pro snazší rozhodnutí

2019-06-23

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
skvělá a individuální komunikace (zavolali mi, abychom se domluvili na úpravě střihu) precizní ušití trička na míru, meriono látka kvalitní dorazilo velmi rychle (do cca 4 dnů)

2019-06-17

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
Kvalitní produkty Rychlé dodání Cena

2019-05-3

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velice příjemná domluva, úpravy na míru

2019-04-25

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velký výběr barev Rychlá výroba Kvalitní komunikace

2019-04-25

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
krásné zboží, super rychle dodáno !

2019-04-18

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Skvělá komunikace.

2019-03-30

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Super komunikace a rychlé zhotovení a dodání. Doporučuji!

2019-03-27